26.04.2011

Campanie Trender WOM - Fa NutriSkin


 Buna fetelor!

Cele dintre voi care sunteti deja trenderite stiti despre ce e vorba, celor care nu stiu, le spun eu acum :)
Trender WOM organizeaza o noua campanie de testare, impreuna cu cei de la Fa, pentru testarea unor noi produse ale acestui brand: Fa NutriSkin -7 ingrediente nutritive unice pentru o performanţă timp de 48h.

Eu sunt una din cele 120 de trenderite norocoase care va avea ocazia sa testeze 2 produse din aceasta gama: deodorantul si lotiunea de corp.
Abia astept sa le primesc, sa le incerc si sa impartasesc cu voi experienta!

Va doresc o zi superba!



24.04.2011

Hristos a Inviat!


Va doresc din suflet sarbatori fericite, pline de lumina alaturi de cei dragi!

Hristos a Inviat!



23.04.2011

Review - Crema Hidratanta Gerovital Plant


Buna fetelor!

Astazi va prezint cel de-al treilea produs Gerovital Plant primit pentru testare. Este vorba despre Crema Hidratanta cu extract de floare de colt.

Ce spun ei: Este un produs destinat îngrijirii pielii feţei şi gâtului, o cremă de zi cu efecte intensiv hidratante. Complexul Herbatonic şi Aquaxylul asigură echilibrul optim de hidratare, nutrire şi remineralizare a pielii. Ceramidyl-Omega reface funcţia de barieră a pielii, aceasta devenind mai hidratantă, mai elastică, mai tonică. Uleiurile naturale de Jojoba şi Soia hrănesc şi regenerează pielea, asigurând protecţie întreaga zi.
Extractul organic de Floare de Colţ are efecte antioxidante, calmante protejând pielea împotriva factorilor de mediu nocivi. 
  









Parerea mea: Crema hidratanta Gerovital Plant este al treilea produs primit in varianta full size pentru testarea in cadrul campaniei Gerovital Plant. Am folosit-o zilnic, dimineata si seara, de cand am primit-o, alaturi de laptele demachiant, tonicul hidratant (cumparat de mine) si serul contur pentru ochi si buze.

Puncte forte:
  • Cantitatea unei cutiute de crema este de 50 de ml si se consuma greu. Ceea ce vedeti in poza este cantitatea pe care o am acum dupa folosirea de 2 ori pe zi de cand am primit-o.
  • Mirosul este unul placut, subtil, nu se mentine si pe piele.
  • Este foarte hidratanta, cel putin pentru tenul meu mixt/gras.
  • Am ramas foarte surprinsa sa observ ca, desi este foarte hidratanta, fata mea nu luceste ca un bec dupa cateva ore. Pielea ramane cu o stralucire naturala dupa aplicare si si-o mentine pe parcursul zilei.
  • Intra usor in piele, nu trebuie insistat.
  • Lasa pielea catifelata.
  • Este o buna baza de machiaj.
 Puncte slabe:
  • Ambalajul se prezinta sub forma unei cutiute in care iti introduci degetele pentru a lua cantitatea de crema pentru aplicare à nu este nici igienic si nici nu poti doza cantitatea potrivita de crema.
  • Nu are SPF.
  •  
     Il recomand? Da.

    Pret: Aprox. 25 RON

    L-as mai cumpara? Da.

    Pe mine si pe fetele din echipa Beauty Diva's ne puteti gasi si pe:
    * Blog
     ... unde puteti pune intrebari, puteti cere sfaturi sau va puteti spune parerea referitor la noile produse Gerovital plant. 


    Disclaimer: Am primit acest produs pentru testare in cadrul campaniei Femeie cu Farmec.



    Va pup,


    21.04.2011

    Review - Ser contur ochi si buze Gerovital Plant

    Buna fetelor!

    Va prezint in cele ce urmeaza parerea mea despre un alt produs primit pentru testare in cadrul campaniei Gerovital Plant, la care particip alaturi de fetele de la Beauty Diva's. Este vorba despre Serul Contur pentru Ochi si Buze.


    Ce spun ei: Formula delicată şi foarte eficientă pentru îngrijirea pielii sensibile din jurul ochilor şi buzelor. Are o structură uşoară, răcoroasă şi o formă de condiţionare care-l face uşor de aplicat. Ceramidylul-Omega şi extractul organic de Floare de Colţ  previn procesele de îmbătrânire prematură ale pielii datorate radicalilor liberi, cresc elasticitatea, supleţea şi gradul de hidratare al pielii. Acţionează sinergic pentru regenerare, diminuarea ridurilor şi prevenirea apariţiei altora noi.
    Extractul de Floare de colţ este ingredientul ideal pentru tratarea pielii stresate, aflată în contact permanent cu factorii de mediu. Complexul Herbatonic acţionează sinergic cu Aquaxylul pentru potenţarea efectelor hidratante.





    Parerea mea: Serul contur ochi si buze este unul din produsele primite in varianta full-size pentru testare in cadrul campaniei Gerovital Plant. Pentru ca nu am mai folosit pana acum vreo crema speciala pentru zona ochilor nu am termen de comparatie astfel ca imi voi exprima parerea raportandu-ma strict la ceea ce am observat eu la aceasta crema.

    Puncte forte:
    • Ambalajul foloseste aceleasi culori ca si restul produselor din aceasta gama, alb si verde. Este foarte practic, sub forma unui tubulet care permite dozarea perfecta a produsului.
    • Consistenta este cea a unei creme, nu a unui ser. Cel putin pe mine, denumirea de ser ma duce cu gandul la ceva lichid sau foarte putin vascos.
    • Este usor de aplicat, intra rapid in piele si hidrateaza instantaneu.
    • Cel mai mult imi place la acest ser efectul sau racoritor care apare la cateva minute dupa aplicare. Eu simt cel mai bine efectul de racorire atunci cand sunt foarte obosita, dupa o zi lunga de munca. De asemenea, simt cum efectul racoritor imi revigoreaza ochii si ii calmeaza oarecum, avand in vedere ca in 12 ore de munca stau aproape doar la pc.

    Puncte slabe:
    • Chiar nu i-am gasit niciunul deocamdata.

    Il recomand? Da! Cred ca va face treaba buna cu racorirea ochilor in timpul verii.

    Pret: Aprox. 16 RON

    L-as mai cumpara? Da.

    Pe mine si pe fetele din echipa Beauty Diva's ne puteti gasi si pe:
    * Blog
     ... unde puteti pune intrebari, puteti cere sfaturi sau va puteti spune parerea referitor la noile produse Gerovital plant. 


    Disclaimer: Am primit acest produs pentru testare in cadrul campaniei Femeie cu Farmec.




    Va pup si va doresc o zi excelenta!



    20.04.2011

    Golden French manicure

    Buna fetelor!

    Astazi va prezint o manichiura pe care am purtat-o acum vreo 2 saptamani doar ca nu am apucat sa o postez. Partea proasta este ca de atunci mi-am taiat si unghiile, acum sunt scurte, dar cresc ele :)

    E o manichiura usor de realizat, culoarea de baza este un auriu de la China Glaze, foarte frumos dar cam pretentios la aplicare. Pe unghia degetului inelar am aplicat oja aurie in intregime si am pictat o floricica. Pe restul unghiilor am facut un simplu french auriu.
    Sper sa revin curand cu modele noi, sa-mi fac din nou timp si pentru asta.

    Mai jos aveti si tutorialul.

    Va pup!

    -----------------------------------------------------------------------------------

    Hello girls!

    Today I want to show you a nail art design I wore about a couple of weeks ago but I didn’t have the time to post it. The bad part is that I cut my nails since then. They are short now but they will grow up again :)

    It’s an easy to do manicure, the base color is a beautiful golden nail polish from China Glaze, pretty hard to apply though. I applied the base color on the entire ring fingernail and I painted a little flower and I made a simple golden french on the other nails.
    I hope I will come back soon with more nail art designs, I really want to find some more time for that again.

    You will find the tutorial above the pics.

    Kisses!











    Castigatoare Giveaway Gerovital Plant!

    Buna!

    Imi cer scuze ca nu am postat castigatoarea ieri dar am muncit toata ziua si nu am avut timp.

    Iata ca a venit momentul cel mare!! Am avut 11 inscrieri iar, conform intrarilor fetelor, au existat 31 de pozitii.


    Castigatoarea Premiului 1, care consta intr-un lapte vitaminizant demachiant si 4 mostre Gerovital Plant este...
    IRINA!!

     
     

    Castigatoarele Premiilor 2 si 3 care consta in cate 8 mostre Gerovital Plant sunt...
     LITTLED!!



     ...siiiii...

    ANA-MARIA!!

     
     

     Felicitari fetelor!!!! 

    In cursul zilei de azi va voi trimite cate un e-mail pentru a va anunta in caz ca nu vedeti aceasta postare. Va trebui sa-mi trimiteti adresa voastra pentru a va trimite premiile.


    Va pup! O zi minunata! 

      

    18.04.2011

    Review - Tonic Hidratant Gerovital Plant

    Buna!
    Va doresc o saptamana excelenta cu vreme frumoasa si toate cele bune!

    Pentru azi v-am pregatit un review la Tonicul hidratant Gerovital Plant cu extract de floare de colt.




    Ce spun ei: Formularea specială - fără alcool, cu principii active naturale riguros selecţionate pentru îngrijirea pielii, conferă produsului o compatibilitate foarte bună cu pielea. Este un produs destinat îngrijirii pielii feţei şi gâtului, dezvoltat special pentru tonifiere, hidratare şi completare a demachierii. Extractul organic de Floare de colţ are efecte antioxidante, calmante, protejând pielea de stresul cotidian. Complexul Herbatonic acţionează sinergic cu Aquaxylul pentru obţinerea unui nivel optim de hidratare, nutrire şi remineralizare a pielii.


    Parerea mea: Tonicul hidratant cu extract de floare de colt nu face parte din produsele primite pentru testare in cadrul campaniei Gerovital Plant dar, pentru ca aveam nevoie de un tonic, am ales sa-l cumpar pe acesta pentru a avea cat mai multe produse din aceeasi gama.
    Si acum, parerea mea despre tonicul hidratant. Este un produs foarte bun, si de acesta sunt multumita :)

    Puncte forte:
    • Ambalajul este identic cu cel al demachiantului, imi place pentru ca permite dozarea potrivita a produsului pe discheta.
    • Mirosul este placut, foarte discret, nu ramane pe piele.
    • Curata ultimele urme de machiaj, lasa tenul foarte curat, scartaie de curatenie :)
    • Nu contine alcool, nu contine parabeni, nu irita pielea.
    • Nu ma strange pielea de pe fata dupa aplicare. 
    Puncte slabe:
    • Inca nu i-am gasit niciunul.
     Il recomand? Da!

    Pret: Aprox. 15 lei (in functie de locul de achizitie)

    L-as mai cumpara? Da, cu siguranta.

    Pe mine si pe fetele din echipa Beauty Diva's ne puteti gasi si pe:
    * Blog
     ... unde puteti pune intrebari, puteti cere sfaturi sau va puteti spune parerea referitor la noile produse Gerovital plant. 


    Nu uitati sa va inscrieti la giveaway pana diseara la ora 20!!! 


    Disclaimer: Acest produs a fost cumparat de catre mine, nu a fost primit pentru testare.


    Va pup,




    15.04.2011

    Giveaways I am entering this week!

    Beauty Shines from Within's 400 followers Giveaway




    ends April 30th

    -----------------------------------------------------------------------

     Deea's Beauty 400 followers Giveaway! (RO)




     ends April 19th

    ----------------------------------------------------------------------------

    Nail Fanatic's Spring Cleaning Giveaway!


    ends May 2nd

    ---------------------------------------------------------------------------

    Deuce Beauties' 100 followers giveaway!


    ends May 4th

    ----------------------------------------------------------------------

    Fashioned in Finland's April Giveaway!


    ends April 30th

    --------------------------------------------------------------------

    Emily's Nail Files 100 Followers Supa Giveaway!


    ends April 30th

    -------------------------------------------------------------------------

    Varnish Vixen's Spring Giveaway!





    ends April 23rd

    ---------------------------------------------------------------------

    KONADomania's 1000+ followers Giveaway!






    ends April 30th

    ---------------------------------------------------------------------------





    Transport gratuit de iepuras de la ELF!





    ~INCHIS~ Va invit la Giveaway Gerovital Plant!



    Buna fetelor!

    V-am pregatit o mica supriza!

    Pentru ca noi am avut norocul sa participam la campania Gerovital Plant si sa testam noile lor produse bio cu extract de floare de colt m-am gandit sa le fac fericite si pe 3 dintre cititoarele mele :)

    Acest lucru va fi posibil daca va inscrieti la acest giveaway. 

    Am pregatit pentru voi 3 premii:
    Premiul 1: 1 lapte vitaminizant demachiant (nu cel primit de mine, ci unul nou) + 4 mostre Gerovital Plant
    Premiul 2 si 3: cate 8 mostre Gerovital Plant




    Reguli pentru a participa la giveaway:
    1. Sa fiti follower al blogului meu prin GFC sau FeedBurner (va rog sa specificati ce metoda ati ales) si sa-mi lasati o adresa de e-mail sa va pot contacta in caz ca veti castiga (1 intrare).
    2. Sa-mi spuneti daca ati incercat vreun produs Gerovital Plant si ce parere aveti despre ele (1 intrare).
    3. Sa dati Like pe Fan-page-ul Beauty Diva’s (1 intrare in plus).
    4. Sa postati pe blogul vostru despre acest giveaway (1 intrare in plus).

    Astept intrarile voastre pana luni, 18 aprilie 2011, ora 20.00. Castigatoarea va fi aleasa prin random.org marti, 19 aprilie 2011 si va avea la dispozitie 48 de ore sa-mi raspunda la e-mail.

    Va astept sa va inscrieti si va doresc success!




    Product of the Week @ Sigma Beauty

     Hello!

    This week's product @ Sigma Beauty is the Make Me Crazy Purple 12 brush kit!

    12 professional quality brushes for a complete makeover! Everything you need to apply makeup to eyes and face.

    Best deal compared to individual brush purchase! Save $53!

    Brushes in this kit:

    Eyeliner - E05
    Pencil - E30
    Tapered Blending - E40
    Eye Shading - E55
    Large Shader - E60
    Small Angle - E65
    Medium Angled Shading - E70
    Large Powder - F30
    Large Angled Contour - F40
    Duo Fibre - F50
    Foundation - F60
    Concealer - F70

    Sigma Makeup offers a free travel size E25 brush with this kit!