31.03.2013

Gabrini nr. 340 - O culoare de primavara


Buna fetelor!

Sper ca macar voi aveti azi o zi insorita, la mine e destul de innorat. Mi-e foarte dor de o zi autentica de primavara, cu soare caldut, pasarele vesele si lume care iese la plimbare sa se bucure de dezmortirea naturii.

Dar sa trecem la lucruri mai placute, zic eu.

Va aratam zilele trecute ce cumparaturi am mai facut si printre bunatati se regasea si o oja Gabrini roz mat care mi-a cucerit inima pe loc. Este vorba despre Gabrini Multivitamin nr. 340. Cum mi-a placut atat de mult am si pus-o la treaba imediat dupa ce am facut pozele pentru blog.

Pentru ca aveam unghiile scurte nu am facut niciun model ca sa nu distraga atentia privitorilor de la frumoasa culoare. Totusi, ca sa nu fie doar oja si atat, am aplicat o oja cu glitter pe inelare si pe degetele mari. Oja cu glitter este Orkide nr. 311 si are un sclipici atat de fin, de frumos si care capata reflexii multicolore la lumina incat aproape ca o putem numi oja holografica.

La final am aplicat noul meu top coat de la Eveline, pe care vi l-am aratat tot aici, pentru a oferi luciu si rezistenta manichiurii mele. Si a rezistat cam 5 zile.

Despre acel top coat v-am spus ca este 3-in-1 UV top coat - nail hardner with UV effect si am observat ca si in lumina puternica (la soare, de ex) are o tenta movulie.

Cam asa arata manichiura mea:











Va place? Ati folosit oje de la aceste branduri? Ce parere aveti despre ele?


Va doresc un weekend superb!











26.03.2013

Review - Aslavital Mineralactiv – Crema pentru curatarea fetei (fara sapun)

Buna!



De-a lungul timpului am incercat diverse produse pentru curatarea tenului (spume, geluri, creme) fara sa raman la un anumit produse deoarece de fiecare data ziceam ca pot gasi ceva mai bun, ceva mai ieftin, ce mai… etc.

Asa am ajuns sa incerc crema pentru curatarea fetei(fara sapun) de la Aslavital Mineralactiv si pot spune ca am gasit produsul perfect in ceea ce priveste raportul calitate/pret care este excelent.


Ce spun ei: Produsul asigură curăţarea delicată a tenurilor sensibile. Remineralizează, energizează, calmează pielea datorită complexului unic Argilă naturală-extract organic de Goji.
Acidul ferulic are efecte anti-age prin combaterea radicalilor liberi, a calmării eritemelor şi prevenirii agresiunii oxidative la nivel celular. În acest fel sunt reduse liniile fine, ridurile şi spoturile pigmentare, creşte elasticitatea pielii, se stimulează producţia de elastină şi colagen şi este prevenită acţiunea distructivă a radiaţiilor UV.
Se aplică o cantitate mică de cremă pe faţa umedă, evitând zona ochilor. Se masează uşor, apoi se clăteşte cu apă din abundenţă.

Caracteristici:
  • Produsul vine ambalat intr-un tub precum cele de crema de maini, fiind prevazut cu un orificiu care permite dozarea exacta a produsului. Imi plac culorile ambalajului, crem cu capac visiniu si scris auriu si visiniu, ii dau o nota eleganta.
  • Crema de curatare este de culoare crem, cu un miros foarte discret (cel putin eu nu il simt aproape deloc) si e nevoie de o cantitate mica pentru o utilizare. Eu aplic cam cat un bob de mazare mai mare.
  • Avand in vedere cantitatea mica necesara unei utilizari este un produs foarte spornic, eu il folosesc din toamna (octombrie cred) si mai am cam un sfert de tub (partea mai larga a tubului, dinspre capac); il folosesc zilnic, fara exceptie.
  • Nu face deloc spuma in timpul utilizarii, cu toate ca se aplica pe tenul umed, si se clateste usor.
  • Mie mi se pare ca isi face treaba foarte bine, imi simt tenul curat dupa utilizare, simt o foarte usoara senzatie de piele care strange, dar aceasta dispare la aplicarea apei cu argila din aceeasi gama, despre care va voi vorbi in curand.

Ma bucur mult ca am descoperit acest produs deoarece este de o buna calitate la un pret foarte bun si cu siguranta il voi recumpara.


Pret: ~ 17 Lei 
Cantitate: 100 ml
Valabilitate: 6  luni de la deschidere
Puteti cumpara: farmec.ro, plafar.net, farmacii, hypermarketuri etc.
 

Din aceeasi gama folosesc si Crema regeneranta, netezire riduri (de noapte) al carei review il puteti citi aici .

Ati folosit crema de curatare Aslavital Mineralactiv? Dar alte produse din aceasta gama? Cum vi se par?


Va doresc o zi superba!




21.03.2013

Tendinte in manichiura primavara-vara 2013



Buna fetelor!

Cu toate stim ca unghiile reprezinta cartea de vizita a unei femei (din punctul meu de vedere si a unui barbat). Unghiile ingrijite, curate, cu o forma bine aleasa si identica la toate unghiile spun multe despre o persoana, despre caracterul ei. Unele femei se opresc aici in ceea ce priveste manichiura, altele sunt mai indraznete si adopta fel de fel de oje, culori, tipuri de manichiura si nail art. Ca si in cazul vestimentatiei si a incaltamintei, si in manichiura exista diverse tendinte in functie de sezon.

Pentru astazi va propun sa aruncam un ochi impreuna peste tendintele in manichiura pentru sezonul primavara-vara 2013. Am rasfoit internetul pentru a afla ultimele noutati si le-am adunat aici sa le impartasesc cu voi.



Culorile metalizate

Culorile metalizate vor fi foarte folosite in acest sezon, simpla aplicare pe unghie va oferi deja un efect spectaculos. Daca mai adaugam si alte artificii, precum strasurile, succesul este garantat. Trebuie totusi sa avem grija, zic eu, sa nu arate prea opulent. (Cred ca ati observat ca eu prefer sa incarc doar una sau doua unghii de la fiecare mana, sau daca realizez un model pe fiecare unghie atunci am grija sa nu fie prea mult – dar asta e doar parerea mea).



 Half Moon

Sunt convinsa ca ati mai vazut manichiuri de tip half moon, mie imi plac foarte mult si mie se par extrem de elegante (daca stim cum sa alegem culorile potrivite). Fata de sezoanele trecute, cand a inceput sa apara acest tip de manichiura, anul acesta se observa o tendinta de modificare limitei curbate dintre culori (halfmoon), aceasta devenind dreapta sau ascutita, asimetrica. De asemenea, a crescut proportia dintre cele doua culori: aprox. 30% culoarea de la baza unghiei si 70% cea dinspre varf.



 Tendinte geometrice

Se observa in acest an tendinta de inspiratie din sfera geometriei: linii drepte, asocierea suprafetei unghiei cu o tabla de sah etc. Ca si culori, acestea vor fi fie din aceeasi sfera fie contrastante, dar complementare.



 French stilizat

Cred ca manichiura French nu se va demoda niciodata, asta spune  toata lumea. Totusi, si aici e loc de diverse interpretari. Pentru sezonul primavara-vara 2013 se observa tendinta spre french-ul colorat si spre cel realizat pe diagonala sau in V.



 Modele pictate pe unghii

Pictura pe unghii face intotdeauna diferenta intre doua manichiuri. Ofera un aspect deosebit iar unghiile vor fi foarte apreciate. Vorbim aici despre orice fel de pictura pe unghii, orice modele dar s-a observat totusi si o tendinta spre “pictura insangerata”, realizata cu oja rosie sau visinie.


 Aplicatii extravagante

Sunt sigura ca ati auzit si vazut deja ca este foarte la moda manichiura de catifea, tip caviar, cu strasuri sau glittere puternice. Astfel de manichiuri vor fi foarte purtate in acest sezon.




  Manichiura neutra

Aceasta tendinta, aparuta inca de anul trecut, va fi in voga si anul acesta si se refera la folosirea de oje nude, in culori neutre, laptoase.



 Manichiura ombre

Cred ca toate ati vazut cum arata manichiura ombre, adica in degrade. Ideea este de a realiza pe fiecare unghie o tranzitie de la culoare deschisa la culoare inchisa sau invers pentru un efect deosebit. Pentru sezonul primavara-vara 2013 se recomanda folosirea de culori vesele, pastelate pentru acest tip de manichiura.







In concluzie, observ ca in acest sezon se pune mare accent pe ideea de a fi indrazneata, de a iesi din anonimat. Tendinta in materie de manichiura este de a folosi oje in culori puternice, vibrante, de a realiza modele extravagante, menite sa atraga toate privirile.



Voi ce tip de manichiura preferati? Care din aceste tendinte este pe placul vostru?

Va doresc o zi superba!



16.03.2013

Ce cumparaturi am mai facut

Buna fetelor!

Sper ca la voi incepe weekendul cu vreme buna, la mine a nins ieri toata ziua si acum e foarte frig :( 

Zilele trecute am facut mici cumparaturi si m-am gandit sa vi le arat si voua, poate va inspir cu ceva :)

Primele la raport sunt niste produse de manichiura: oje, top coat, culori acrilice si o pila cu mai multe fete.



Acestea sunt ojele, cele Gabrini au costat cate 5 lei bucata iar cea de la Farmec a fost 7 lei. Aceea lipseste din poza de grup pentru ca am uitat sa o pun si pe ea. Am facut si swatch-uri pentru voi :)
De la stanga la dreapta avem: Gabrini Mirror Colors nr. M20, Gabrini Provitamin Nailpolish nr. 318, Gabrini Multivitamin nr. 340, Farmec nr. 365.




Top coat-ul este 3-in-1 UV top coat - nail hardner with UV effect. Asta inseamna ca la lampi de club & co are o tenta movulie. In rest, da rezistenta si luciu unghiilor. Il port chiar acum peste oja si imi place, o sa va arat poze in curand.



Pe tubuletele culorilor acrilice scrie ca ar fi 3D dar din ce am vazut cand le-am desfacut (nu le-am incercat inca) sunt culori acrilice normale, consistenta este cremoasa, la fel ca si la celelalte culori pe care le mai am in colectie.



Pila de unghii are sapte fete dintre care patru sunt pentru suprafata unghiilor. Am pus-o deja la treaba si m-am ales cu unghii lucioase, parca sunt date cu lac incolor.



Am citit multe review-uri despre fondul de ten Wake Me Up de la Rimmel, toate bune, astfel ca l-am cumparat si eu, mai ales ca are un pret foarte bun. Deocamdata l-am folosit o singura data, dupa mai multe utilizari voi veni cu un review. Din aceeasi colectie am cumparat si concealerul pe care, la fel, am apucat sa-l folosesc o singura data.



Am mai avut in trecut argila cosmetica de la Aslavital dar nu pe cea din gama Mineralactiv. Am fost foarte multumita de cea de atunci si sunt convinsa ca voi fi la fel de incantata si de aceasta. O galetuta de 750 gr a costat cam 16 lei. Avantajos, nu? :)


Crema exfolianta Bioten cu miere si samburi de caise am mai folosit-o mai demult dar nu mai stiu de ce nu am recumparat-o deoarece mi-a placut. Probabil am avut alta de folosit. Zilele trecute am citit un review despre ea pe un blog si mi-am adus aminte ca a fost un produs bun astfel ca am cumparat-o din nou.
Apa de argila de la Aslavital Mineralactiv este un alt produs din aceasta gama de care sunt foarte multumita. O folosesc de prin toamna si sunt la al 5-lea sau al 6-lea flacon.



Cam acestea sunt cumparaturile mele din ultima perioada, m-am axat in general pe produse de stricta necesitate (bine, mai putin ojele :D ) pentru ca m-am decis sa nu cumpar prea multe produse cu aceeasi utilizare si sa nu apuc sa le folosesc deoarece expira.

Voi cum hotarati ce anume cumparati si ce nu?

Va doresc un weekend frumos si insorit!

____________________________________________________________

In caz ca sunteti interesate, a aparut noua colectie OPI - Euro Centrale









10.03.2013

Bunatati de la BornPrettyStore

Buna!

Zilele trecute am avut placerea de a ridica de la posta un pachetel de la bornprettystore.com

Nu stiu daca v-am mai spus, dar cei de acolo, cu care am avut ocazia sa conversez pe e-mail, sunt foarte draguti si amabili mereu iar raspunsurile lor vin in scurt timp de fiecare data.

De data aceasta am primit trei produse de care sunt foarte multumita:



Pensula pentru pudra si blush e atat de draguta! Ati observat pietricelele de pe micul maner, nu? Intr-adevar, in poza de pe site si in denumire are ca si culori mov si alb iar a mea e cu portocaliu, dar acesta este un detaliu minor. Este deasa si nu a pierdut nici macar un firicel la spalare. Deocamdata am folosit-o doar la aplicarea pudrei si e ok dar am impresia ca la blush se va descurca mult mai bine.
O puteti comanda de pe bornprettystore.com la pretul de 4,02$.


Rujul Super Lustrous Natural Cream Sensational Effects este preferatul meu dintre cele trei produse. Este ambalat intr-o cutiuta de carton care include si un biletel cu data expirarii rujului, un lucru foarte bun, din punctul meu de vedere. Tubul rujului este metalic, lucios si increstat cu pietricele, ceea ce ii da un aer foarte elegant, potrivit oricarei doamne/domnisoare cochete. Rujul este cremos si foarte hidratant iar aceste doua calitati ale sale m-au cucerit de la prima utilizare. Desi la prima vedere pare mat, privit cu atentie dupa aplicare se poate observa un sidef foarte usor, ceea ce nu ma deranjeaza, e aproape insesizabil (eu prefer de obicei rujurile mate). Nuanta pe care o am eu, no. 603, este o culoare neutra care nu trebuie sa lipseasca din nicio trusa de machiaj intrucat se potriveste unei mari diversitati de machiaje. In ceea ce priveste rezistenta, aceasta este una medie, adica rezista pe buze cam 4 ore si supravietuieste si catorva intalniri cu un pahar/o ceasca. Pretul unui astfel de ruj este de 4,56$.



Eyelinerul lichid este cel de-al treilea produs primit de la bornprettystore.com. Trebuie neaparat sa spun ca m-a inveselit ambalajul simpatic, sub forma unui ursulet panda. Tusul de ochi are pensula rigida care face aplicarea foarte usoara. Eu am ales culoarea neagra, o culoare intensa si putin lucioasa dupa ce se usuca. Rezista foarte bine pe pleoape si, desi scrie pe el ca este waterproof, eu am reusit sa-l indepartez cu demachiantul meu obisnuit. E adevarat ca se demachiaza putin mai greu decat un produs obsinuit dar nu am avut probleme. Pretul acestui produs este de 3,64$.


Pe site-ul bornprettystore.com puteti gasi multe alte produse de machiaj si manichiura la preturi bune si cu transport gratuit.
In plus, daca doriti sa comandati, folositi codul LSJ61 pentru a beneficia de reducerea de 10%.




Va doresc un weekend minunat si sper ca ati petrecut frumos vineri, de ziua voastra!





Disclaimer: Am primit aceste produse pentru testare