14.03.2012

{RO} Crema de maini cu miere si galbenele Farmec

Buna fetelor!
Revin azi cu un nou review :)


Ce spun ei: Prin structura sa lejera se absoarbe usor in piele, hraneste, protejeaza si ajuta la prevenirea uscarii mainilor. Pielea devine neteda si moale. Combinatia Galbenele – Miere calmeaza, hraneste si tonifica pielea in prfunzime. Se aplica pe pielea inca umeda, in strat subtire, masand usor pana la absorbtia completa. Se poate folosi ori de cate ori este nevoie. 

Parerea mea: In anotimpul rece cu precadere, folosesc de cateva ori pe zi o crema de maini hidratanta. La munca ma spal foarte des pe maini iar pielea mea devine foarte uscata, astfel ca am nevoie de o hidratare foarte buna. Si cum dupa ce ma spal pe maini muncesc iar, am nevoie de o crema hidratanta care sa se absoarba foarte repede.
Crema de maini cu miere si galbenele de la Farmec am cumparat-o din intamplare, mi-au cazut ochii pe ea, am vazut pretul bun si am pus-o in cos. Si bine am facut. Dupa cum v-am obisnuit, mai jos am notat cateva caracteristici ale acestui produs.



Caracteristici:
  • Crema de maini cu miere si galbenele de la Farmec se prezinta in ambalajul clasic al unei creme de maini: tub cu un orificiu care permite dozarea cantitatii optime de crema pentru o folosire. Mi-ar fi placut totusi sa aiba capac din-acela legat de tub, nu care se infileteaza, pentru ca adesea il scap din mana atunci cand desfac/ inchid crema.
  • Crema are o consistenta usoara, destul de fluida.
  • Este foarte hidratanta si este nevoie de o cantitate mica de crema pentru a hidrata ambele palme si pe-o parte si pe cealalta.
  • Desi este foarte hidratanta, crema intra foarte repede in piele, aceasta ramanand moale si fina.
  • Mirosul mi se pare putin neplacut, a galbenele cred, dar nu persista, se simte doar in timpul masarii cremei pe piele. Odata intrata crema in piele, mirosul nu se mai simte.

Per total, mi se pare o crema foarte buna, sunt foarte multumita de raportul calitate-pret.

Pret: 6,26 Lei (www.farmec.ro)
Cantitate: 100 ml
Valabilitate: 12 luni de la deschidere
Puteti cumpara: hipermarket, magazine mixte, www.farmec.ro




12 comentarii:

  1. Nu stiu daca am folosit crema de maini de la Farmec, dar am folosit de la alte firme, erau insa foarte grase si cum zici ca asta intra repede in piele, e posibil s-o trec pe lista. Mai ales la un asemenea pret. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eram invatata cu vechea pagina a ta:) si cand intru acum la tine....mmm, am gresit si apoi imi dau seama:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Momentan folosesc demachiantul pe baza de galbenele de la Farmec si are un parfum delicat, probabil nu pun accentul pe miros (zic si eu). In schimb mie in perioada rece imi place ceva mai consistent cu ar fi cea cu glicerina.
    Chestia cu capacul intr-adevar poate fi suparatoare daca aluneca de cateva ori.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe aceasta nu am incercat-o, dar in schimb o iubesc pe cea cu glicerina:X Sunt foarte bune produsele Farmec, am fost, sunt si voi ramane o mare fana a produselor cosmetice romanesti:*

    RăspundețiȘtergere
  5. @0fe91d20f6ef8c74e3d7b51a44a9ae07 Am icnercat-o si pe cea cu glicerina dar mi s-a parut ca se absoarbe greu.

    RăspundețiȘtergere
  6.  Ioanaa Mie cea cu glicerina mi se pare ca se absoarbe greu.
    In legatura cu mirosul, oricum dispare repede, asa ca nu ma prea deranjeaza :)

    RăspundețiȘtergere
  7.  Blonde Kitten Nici mie nu-mi place cele care intra greu in piele, pt ca nu am nici timp nici rabdare sa stau cu mainile intinse sa se absoarba.

    RăspundețiȘtergere
  8. SpecialKoko De la CP nu am incercat inca dar o am pe lista :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma mai corupi mult? :))
     In ultimul timp nu am avut timp de nimic si am ratat o gramada de postari interesante.
    Nu am incercat crema asta de maini,cred ca am vazut-o in magazine,pacat ca nu i-am dat o sansa.Sunt dezamagita de randamentul cremelor de maini,am pielea foarte uscata si crapata ...oricat le-as ingriji,pe timp de iarna mai ales,arata groaznic.:(
    Trebuie sa o iau urgent!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  10.  Alexandra Sper sa fii si tu la fel de multumita :)

    RăspundețiȘtergere