29.06.2011

{RO} Cum realizam modelele 3D

Buna fetelor!

Astazi am sa va vorbesc despre floricelele/modelele in relief, care mai sunt numite si 3D.



Eu sunt inca incepatoare in ceea ce le priveste dar studiez intens si incerc sa ma perfectionez. Aceste modele in relief dau un aspect deosebit manichiurii, fiind mai rar intalnite decat pictura pe unghii.

Pentru a crea un model 3D avem nevoie de:
1. Pudra acrilica – in  mai multe culori pentru a putea face diverse modele. Eu am cumparat pudra acrilica de pe e-bay, in set de 18 culori, in mici recipiente de cate 3g fiecare. Pare foarte putin ca si cantitate dar credeti-ma, aveti nevoie de o cantitate infima pt un model astfel ca se consuma foarte incet.
2. Lichid acrilic – este solutia de care avem nevoie, alaturi de pudra acrilica, pentru a crea modelul 3D. Am cumparat-o tot de pe e-bay, intr-un recipient de 120 ml. Miroase ingrozitor de tare si de urat dar sufera baba la frumusete :D
3. Pensule speciale pentru acril – Eu am cumparat de pe e-bay un set de 5 pensule pentru modele 3D, in marimi diferite. Pana acum le-am folosit doar pe cele mai mici, nr. 2 si 4.






Cum se procedeaza:
1. Punem putin lichid acrilic intr-un paharel mic, alegem pensula de care avem nevoie si recipientul cu pudra acrilica in culoarea dorita. Inmuiem pensula in lichid acrilic apoi luam o bobita de pudra acrilica cu varful pensulei (la contactul cu pensula umezita cu lichid acrilic pudra se transforma intr-o pasta).
2. Aplicam pasta pe unghie si o modelam cu ajutorul pensulei. La nevoie mai umezim pensula in lichid acrilic. Trebuie lucrat relativ repede pentru ca pasta aceea formata din lichid si pudra se intareste destul de rapid.
3. Dupa ce terminam modelul aplicam top coat (eu, cel putin, asa fac).
4. Nu uitati: Practice makes perfect ;)

Alte sfaturi:
* Lichidul pus in paharel pentru a crea un model 3D se arunca dupa ce v-ati terminat treaba! Nu se amesteca cu lichidul din sticluta deoarece acesta se va distruge!
* Eu mi-am cumparat, tot de pe e-bay, un lichid pentru curatarea pensulelor folosite la modelele 3D. Nu stiu exact ce fel de lichid e, dar miroase a acetona.



Sper ca acest post v-a fost de ajutor celor interesate de realizarea modelelor 3D.




Disclaimer: Aceste produse au fost cumparate de catre mine, nu au fost primite pentru testare.


O zi frumoasa!



25.06.2011

News from Sigma Beauty!



Ladies and gentlemen, this is the new Sigma Beauty makeup line: the DARE, BARE and FLARE eye shadow palettes! You will have every color you need to go from day to night, from neutral to bright, and from casual to formal in just a few minutes! Each eye shadow palette comes with a different dual-ended brush featuring Sigma Beauty's all time best-selling brushes.


The  Eyeshadow Palette - Dare


The Sigma Beauty DARE palette includes the perfect mix of vibrant and neutral shades represented by warm and cool tones. 
Brushes in this palette: Short Shader - E20 Small; Tapered Blending - E45.




The Eyeshadow Palette - Bare


The Sigma Beauty BARE palette is a must for everyday use. Ideal to create classic neutral looks, BARE is perfect for accentuating your best features without too much color distraction.
Brushes in this palette: Pencil - E30; Blending - E25.




The Eyeshadow Palette - Flare


The Sigma Beauty FLARE palette contains a beautiful combination of greens and purples, combined with browns and beiges that are perfect to create fun and colorful looks! 
Brushes in this palette: Eye Shading - E55; Tapered Blending - E40.




Enjoy shopping!




24.06.2011

3D White Flower on French Manicure

Buna fetelor!

Va prezint o manichiura eleganta, care are la baza French-ul. Am ales sa fac un French alb pe trei din cele cinci unghii de la fiecare mana, pe inelar si pe degetul mare optand pentru un French roz. Pe aceste doua unghii am facut si modelul, si anume cate o floricica 3D alba. De asemenea, dupa cum puteti vedea, French-ul e facut cu buretele. Aleg des aceasta metoda pentru French pentru ca mi se pare mult mai usor sa il fac asa decat din pensula si arata mai deosebit.

Pentru floricelele (sau alte modele) 3D aveti nevoie de pudra acrilica, lichid acrilic si pensule speciale pe care am sa vi le prezint in postarea urmatoare.

Va las cu poze si cu tutorialul video unde puteti vedea exact cum am facut totul :)

O zi frumoasa si insorita va doresc!


---------------------------------------------------------------------------------

Hello girls!

I am presenting you an elegant nail design based on French manicure. I chose to make white French on three of the five nails from every hand and pink French on the ring fingernail and on the thumb. Those two nails are those on which I made the design and that is the 3D white flowers. You can also notice that the French was made with the sponge. I choose this method pretty often because I think it’s easier to make French manicure this way then directly with the brush and it looks kind of special.

For the 3D flowers (or other 3D designs) you need acrylic powder, acrylic liquid and special brushes which I will show you in my next post.

I am leaving you with the pictures and the video tutorial where you can see exactly how I made this nail design :)

Have a great and sunny day!















Surpriza de la ELF!

In sfarsit, avem gama ELF Mineral si in Romania!





14.06.2011

10% off coupon code from Bornprettystore!






Hello girls!

Bornprettystore.com has a nice surprise for you!
They offer you a 10% discount for your orders if you enter the coupon code CBCK31 when you check out!
How cool is that?


On their website you can find lots of nail art items and much more, just check it out: www.bornprettystore.com


Have great day!




05.06.2011

Castigatoare Giveaway SIGMA!

Buna fetelor!

A venit si momentul mult asteptat de voi :)
Astazi aflam cine este castigatoarea setului Synthetic Face Kit de la Sigma!

Au fost 205 intrari la giveaway din partea a 90 de concurente, mai jos puteti vedea listele:


































Castigatoarea a fost aleasa cu random.org.

Iar aceasta esteeeeeeeeee............................
..................
................
..................
.................
..................



Nr. 48, adica Anka!!!!

Anka nu are blog astfel ca nu va pot pune un link catre ea dar i-am trimis un e-mail prin care am anuntat-o ca a castigat. Anka astept raspunsul tau in 48 de ore!

Felicitari si va multumesc tuturor pentru participare!

Noapte buna!




03.06.2011

Lista cu participante la Giveaway SIGMA!

Buna fetelor!

Am centralizat toate intrarile voastre, am facut lista cu numarul de intrari al fiecareia dintre voi.
O postez mai jos sa o vedeti si voi, sa va cautati pe lista si sa verificati ca aveti numarul de intrari cu care v-ati inscris. Conform regulilor concursului fiecare a putut avea maxim 4 intrari.

Daca este cineva care nu se regaseste sau are mai putine intrari decat ar trebui, o rog sa-mi scrie un comentariu la aceasta postare pana duminica dimineata, 5 iunie,  la ora 10 pentru a face corecturile.

Dupa aceea voi face extragerea si voi anunta castigatoarea. Aceasta va avea la dispozitie 48 de ore sa-mi raspunda la e-mail pentru a putea trimite mai departe datele ei celor de la Sigma.

Weekend placut si insorit!





Blue Flowers on Sponged French

Buna fetelor!

Modelul pe care vi-l arat azi tocmai l-am sters de pe unghii, dupa vreo saptamana de purtat. Mi-am dorit un model de vara, cat de cat elegant si sa aiba alte culori decat florile obisnuite (roz, rosu, alb, portocaliu si alte derivate). Si am ales albastrul dar nu mi-a parut rau deloc, imi place mult rezultatul (ce modesta sunt :)) ).

Modelul este acelasi pe toate unghiile, cate o floricica albastra conturata cu un albastru mai deschis, pe baza unui french facut cu buretelul.

Sper sa va placa si voua, este un model potrivit pentru zilele insorite de vara :)

Mai jos aveti si tutorialul video unde puteti vedea cum am facuta aceasta manichiura.

Va doresc o zi frumoasa!

---------------------------------------------------------------------------

Hello girls!

The design that I am showing you today was just removed from my nails after I worn it for about a week. I wanted a summer nail design, pretty elegant and with other colors than the regular flowers (pink, red, white, orange and other derivates). So I chose blue and I am not sorry at all, I really like the result (I am so modest :)) ).

I made the same design on each nail, a blue little flower outlined with a lighter blue, painted on a sponged french.

I hope you will like it too, it’s a nice nail design suitable for sunny summer days :)

Above the pictures you can see the tutorial too.

Have a great day!