02.07.2011

Goodies from Bornprettystore.com!

Buna!

Azi vreau sa va vorbesc despre un set de culori acrilice pentru pictura pe unghii.

Culorile acrilice sunt foarte utile pentru cele care lucreaza in domeniul acesta sau doar au o pasiune pentru manichiura, asa ca mine :D Spun ca sunt utile pentru ca sunt pe baza de apa, de obicei, se lucreaza modele cu ele mai usor decat cu oja si se usuca repede astfel ca stratul de top coat poate fi aplicat la 5 minute dupa model.

Culorile acrilice vin in mai multe prezentari: in borcanase, in tuburi ca si acuarelele, in diverse cantitati si culori.

Cele pe care vreau sa vi le arat se prezinta in tuburi de cate 9 ml, 12 culori in set si le-am primit de pe bornprettystore.com. Mie mi se par foarte bune, sunt foarte cremoase, nu mai e nevoie de apa ca sa le pot folosi. Eu le-am incercat deja la niste floricele, am incercat un one-stroke dar mai am mult de exersat la aceasta tehnica. Rezultatul il veti vedea in postarea urmatoare, care va fi cu manichiura pe care o port acum.




Cei de la bornprettystore, probabil Kevin (eu cu el am vorbit pe e-mail), au fost foarte draguti sa-mi trimita si o mica surpriza pe langa setul de culori acrilice: 2 palete pentru culori, unde le amestec si ma joc cu ele cum vreau, si 2 pensule pentru nail art, nr. 1. Sunt foarte subtiri si nu aveam acest model. Au venit la fix, pentru ca tocmai vroiam sa-mi ciopartesc o pensula ca sa o fac foarte subtire :))




Le multumesc celor de la bornprettystore pentru produsele oferite!

Va doresc un weekend minunat!

---------------------------------------------------------------------------

Hello!

Today I want to talk to you about an acrylic colors set for nail art.

Acrylic colors are very useful for those of you who work in this domain or they just have a passion for nail art, just like me :) I am saying they are useful because they are, usually, based on water, it’s easier to make nail designs with acrylic colors than with nail polish and they dry really fast, we can apply the top coat in 5 minutes after we made the design.

Acrylic colors come in different types: in small jars, in tubes like the watercolors, in different quantities and colors.

The acrylic colors I want to show you came in 9 ml tubes, 12 colors per set and I received them from bornprettystore.com. I think they are very good, they are very creamy, I don’t need to mix them with water before using them. I already made some flowers with them, I tried one-stroke flowers but I have soooo much to practice with this technique. You will see the result in my next blog post, which will be with the manicure I am wearing these days.

The people from bornprettystore.com, probably Kevin (he’s the one I am talking through e-mails), were so nice to send me a little surprise with the acrylic colors set: two nail art pallets where I can mix my acrylic colors and two no.1 nail art brushes. They are very thin and I didn’t have this kind of brush. They came just in time because I wanted to cut some bristles from a nail art brush to make it very thin :))

Thank you bornprettystore.com for the products you offered me!




Disclaimer: I received these products to try them and write about them from www.bornprettystore.com.


I wish you to have a wonderful weekend!



15 comentarii:

  1. Sunt foarte frumoase, mai ales daca zici ca sunt si cadou, cu atat mai bine. :) Iti doresc sa realizezi modele frumoase cu ele si abea astept postarea viitoare cu ce ai acum pe unghiute.

    RăspundețiȘtergere
  2. cat te-a ajuns transportul ?:*

    RăspundețiȘtergere
  3. super sunt :X am cautat si eu azi pe la diverta ca auzisem ca au dar nimic :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Miu Miu Da, chiar sunt super. Eu mai am un set dar acestea sunt mult mai bune pt ca sunt mult mai cremoase. Incearca si pe la galeriile de arta, am mai citit pe alte bloguri de fete care si-au luat de acolo.

    RăspundețiȘtergere
  5. @24fcfeea0e60e55e6d0e991743101eb3:disqus Nu am platit transportul, am primit culorile gratuit.
    Dar intra pe site-ul lor si te lamuresti acolo daca faci o simulare de comanda. De asemenea, daca comanzi nu uita sa introduci la checkout codul de reducere de pe blog, din side-barul din dreapta, vei primi 10% reducere ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ariadne Multumesc mult!
    Vine si postarea, trebuie doar sa modific pozele.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am si eu unele identice si sunt foarte multumita de ele. Sa le folosesti cu placere si felicitari pentru cadoul primit! :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Lady Butterfly4 iulie 2011 la 12:46

    Si eu am acrilicele astea. Sunt multumita, dar  nu FOARTE multumita, pentru ca albul si negreu, fiind culorile folosite cel mai des, s-au uscat deja. Nu pot sa zic ca sunt senzationale, dar poate la voi sunt altfel. Sa le folosesti cu placere, abia astept postarea  cu unghiute pictate.

    RăspundețiȘtergere
  9. @c2bbfda66553e3c4a373b611dc68ca97:disqus    La mine toate sunt f ok acum, vad eu pe viitor. Deocamdata sunt foarte incantata de ele :)Am vazut ca le ai si tu, intr-o poza de pe blogul tau. Chiar ma gandeam de unde le-ai cumparat :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Luiza Macovei Multumesc mult :)

    RăspundețiȘtergere
  11. ce frumusele sunt ♥ sa le folosesti cu placere :*

    RăspundețiȘtergere
  12. Lady Butterfly7 iulie 2011 la 10:26

    Le-am luat de la un magazin din Iasi, Camy. Se vindeau cu 2,5 lei tubuletul dar eu am luat toata cutia :))

    RăspundețiȘtergere
  13. As vrea sa te rog sa-mi zici si mie ce pensule de nail art sa-mi iau. Mi-am luat unele de pe depozitul de frumusete dar nu am fost multumita de ele.(una din ele avea firele lipite)

    RăspundețiȘtergere
  14. Ariadne eu mi-am luat un set de 15 pensule de pe e-bay si sunt multumita de ele.
    Astea sunt: http://cgi.ebay.com/15pcs-Nail-Art-Design-Brush-Set-Painting-Pen-/360363244788?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item53e752bcf4
    eu le-am luat de la barbiecubs dar vad ca el nu mai are

    RăspundețiȘtergere
  15. @SpecialKoko:disqus Multumesc mult :*

    RăspundețiȘtergere