05.09.2011

Sampon Gliss Ultimate Repair - Campania Trender WOM



Ce spun ei: Gliss Ultimate Repair reprezintă inovaţia anului în repararea părului, lansată de Schwarzkopf. Noua gamă de îngrijire de la Gliss beneficiază de o tehnologie inovatoare de reparare a părului, cu un Complex de Cheratină Lichidă de 3 ori mai concentrat, reparând chiar şi părul foarte deteriorat. Formula inovatoare acţionează atât din interiorul firului de păr, cât şi la suprafaţa acestuia, asigurând mai puţine fire rupte şi mai multă rezistenţă şi strălucire a părului. Noua gamă este compusă din şampon, balsam şi mască-tratament.


Parerea mea: Astazi am sa va vorbesc despre samponul din gama Ultimate Repair iar balsamul si masca vor fi discutate in postarile urmatoare.

Caracteristici:
  • Ambalajul samponului este foarte dragut; culorile folosite, negru si auriu, imi inspira eleganta si rafinament. Ca si mod de dozare, sticla este prevazuta cu capacul clasic de sampon, cu un orificiu care permite dozarea exacta a produsului.
  • Produsul este de culoare alb sidef si are un miros foarte placut, mie personal imi place.
  • Este nevoie de putin produs pentru o spalare pentru ca face multa spuma.
  • Ce imi place foarte mult la acest sampon este ca nu incurca parul absolut deloc, se poate folosi foarte bine si fara balsam. Acesta este un mare plus pentru mine pentru ca nu am mereu timp/ chef sa folosesc si samponul si balsamul.
  • In aceasta perioada am fost destul de stresata iar parul meu cadea destul de mult, acest lucru fiind unul foarte neplacut pentru mine, care am un par destul de rar. De cand folosesc samponul Gliss Ultimate Repair parul a inceput sa cada mai putin, nu de la prima spalare, dar numarul de fire cazute de imputineaza cu fiecare spalare.
  • Eu am putina matreata de ceva timp, s-a mai redus si aceasta dar nu de tot, sper ca in timp, folosind acest sampon, sa scap de ea.
  • Un punct in minus in cazul meu este ca mi se ingrasa mai repede parul. De obicei ma spal o zi da, doua zile nu, dar cu samponul acesta simt sa-l spal mai devreme cu o zi, adica o zi da, una nu.
  • L-am folosit si fara balsam si masca dupa aceea, dupa cum am scris mai sus, parul se piaptana foarte usor doar ca e putin… ciufulit, ca sa zic asa. Adica nu e bine definit. Eu am parul natural si asa se vede dupa uscare, nu stiu daca si celor cu parul drept li se intampla la fel.
  • Per total, este un sampon bunicel, sunt multumita de el, cu exceptia faptului ca am senzatia ca trebuie spalat mai des.

Pret: ~ 12 RON

Cantitate: 250 ml

Il recomand? Da, daca nu va deranjeaza sa va spalati pe par tot a doua zi.


L-as mai cumpara?  Nu stiu. Nu mi se pare prea in regula sa-mi spal parul atat de des.


Disclaimer: Am primit acest produs pentru testare in cadrul campaniei Trender WOM - Gliss Ultimate Repair



Va pup si va doresc o seara frumoasa!



7 comentarii:

  1. Eu am parul uscat si nu am probleme de genul asta. Hidratand bine varfurile, probabil ca face la fel si cu scalpul, asa ca am impresia ca se preteaza mai bine pentru parul mai uscat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sadie Tot ce e posibil, am si mentionat ca asta e in cazul.
    Ma bucur ca tie ti se potriveste :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu din cate am citit nu cred ca mi s-ar potrivi samponul asta.. Imi place ambalajul, mirosul (l-am incercat in magazin), dar din cate citesc, tot ma conving mai mult ca nu mi-ar fi bun :)

    RăspundețiȘtergere
  4. si mie imi ingrasa parul foarte repede.... :(

    RăspundețiȘtergere
  5. @789475d99f9d687b76c5e7d057089337 Deci nu sunt singura cu problema asta :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Lauren Daca nu ai parul uscat probabil ca ai pati ca si mine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am par combinat :-/ Daca exista.. Varfuri foarte uscate/deteriorate, iar la radacini exces de sebuum :( Sunt o "fericita"..

    RăspundețiȘtergere