30.12.2012

{RO} Regenerarea podoabei capilare




Buna!

De ani de zile am probleme cu parul. Daca in trecut cadea in cantitati mari acum s-a oprit dar nu se mai regenereaza, este foarte rar.

De-a lungul timpului am incercat tot felul de metode: sampon de urzica, sapun moale de la Hofigal, masti cu ulei de masline si galbenus de ou, sampon Revalid, fiole Revalid, sampon Alpecin, clatit cu apa cu otet etc.
Nu zic ca nu mi-au folosit. Samponul si fiolele Revalid au fost, daca bine imi aduc aminte, primele la care am vazut mici-mici rezultate. Adica parul s-a oprit din cazut. Acum folosesc samponul Alpecin C1 (cu cofeina) de care sunt foarte multumita: parul nu mai cade decat in limite normale – cateva fire la spalat, nu am matreata, nu il incurca deloc. De asemenea, mastile cu ulei de masline si galbenus de ou sunt foarte hidratante si mentin parul sanatos, dar mai mult nu mi-au facut (parul meu, atat cat am, oricum este sanatos, imi spune mereu coafeza cand merg la tuns – cam o data la doua luni).

Prin vara a venit mama de la coafor si mi-a spus ca doamna care o tunde mi-a recomandat pastilele de drojdie de bere pentru regenerarea parului, acestea avand rezultate foarte bune la o alta clienta de-a dansei. M-am documentat putin ce si cum si am descoperit multiplele beneficii ale drojdiei de bere astfel ca am inceput sa o consum, cu mici pauze. M-a ajutat mult in ceea ce priveste stresul, oboseala dar, zic eu, si in ceea ce priveste parul. Pentru ca acum, dupa mai multe luni de consum incep sa vad mai multe fire mici de par care isi fac timid loc.

Dupa o asa lunga istorie a parului meu J ajung intr-un final si la punctul pe care doream sa-l ating: Fiolele Artego Extracto Care – anti-loss hair lotion.

Mi le-a recomandat o prietena care are si ea aceeasi problema cu parul. Le-am google-it putin dar nu am gasit mare lucru despre aceste fiole:

·         Tratament concentrat cu efect puternic
·         Stimuleaza microcirculatia cutanata si activitatea bulbului
·         Favorizeaza cresterea firului de par si ii intareste structura

Lotiune concentrata cu Bio-vitamin Complex Extracto cu fito-principii active, imbogatita cu Pantenol, uleiuri esentiale de oregano, levantica si cimbru. Atentie! Fiola poate genera o senzatie de rece si pielea capului se poate inrosi, datorita faptului ca stimuleaza imediat microcirculatia si actioneaza rapid si foarte eficient.

Am citit despre aceste fiole ca fac parte din categoria de produse profesionale pentru ingrijirea parului, astfel ca am ceva asteptari de la ele.

Astazi am folosit prima fiola, asa cum scrie pe instructiuni: am agitat bine fiola, apoi am aplicat continutul pe pielea capului, pe parul umed, am masat si am lasat parul sa se usuce natural. Am aplicat solutia cu o pipeta, mi s-a parut mai comod. Am simtit imediat o senzatie de rece care s-a transformat intr-una de fierbinteala si usturime. Dupa masajul scalpului senzatia de usturime si fierbinteala s-a transformat iar intr-una de rece care a mai persistat cam 20 de minute.
Era sa uit J Solutia miroase a oregano J

Pret: 95 Lei
Cantitate: 12 fiole x 8ml
Puteti cumpara: www.sentera-cosmetice.ro

Sunt curioasa daca voi ati folosit produse de la Artego si ce anume. Ce parere aveti despre ele? Credeti ca aceste fiole vor avea vreun efect?

Va confruntati sau v-ati confruntat vreodata cu aceasta problema, caderea parului sau incercarea de a-l regenera? Ce ati folosit si a dat rezultate?

O seara frumoasa!



Disclaimer: Acest produs a fost cumparat de catre mine, nu a fost primit pentru testare.



4 comentarii:

  1. O sa incerc si eu masca si fiolele pentru caderea parului, chiar sunt curioasa daca la mine o sa aiba efect (sper). Pentru regenetare eu folosesc : lotiune regeneranta (contine petroleum, vitamina A, vitamina E si ulei de ricin, insa trebuie sa o lasi sa actioneze cel putin 2 ore), sampon regenerant, masca regeneranta (cu provitamina B5), iar la sfarsit ser hidratant termoprotector sau ser pentru varfuri despicate toate sunt de la Farmec - Gerovital Plant. La inceput mi se parea ca dureaza cam mult timp sa folosesc toate produsele, insa dupa 2-3 folosiri se vad multe rezultate favorabile.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu iti recomand minoxidil,(hairgrow ,de exemplu...),daca ajuta in cazul alopeciei,te va ajuta si pe tine...inteleg insa ca e destul de iritant pt scalp,merita totusi o mica documentare...

    RăspundețiȘtergere
  3. Lotiunea regeneranta am folosit-o si eu dar am renuntat tocmai pt ca trebuie sa stau prea mult cu ea pe par. O sa ma interesez de restul, multumesc :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc pentru sugestie, o sa ma documentez :*

    RăspundețiȘtergere