13.04.2013

Beauty Things I Suck At


Buna fetelor!


Dupa ce am citit chiar si de la cele mai pricepute intr-ale frumusetii ca au si ele, ca tot omul, mici scapari intr-ale infrumusetarii, m-am hotarat sa fac si eu aceasta postare, sa va dezvalui si eu aspectele dificile pentru mine in ceea ce priveste machiajul, manichiura si altele din aceeasi sfera.





Sa purcedem, deci:

1. Sunt anti-talent la aranjatul parului. Bine, nici nu am mare lucru de aranjat la el, v-am mai povestit despre problema mea cu parul, dar chiar si asa, in afara de a-l da cu un ser cu cristale si putina spuma nu stiu sa-i fac altceva. A, sa nu mint, stiu sa-l intind cu placa. Ma uit cu jind la impletiturile lui Koko sau la fel de fel de coafuri si stiu ca, si daca as avea parul lung si des, tot nu as fi in stare sa-l aranjez asa.

2. Nu ma pricep la trasarea liniei cu tus. Pana acum am incercat doar tusul lichid, vreau sa-mi cumpar si unul gel, sa vedem ce iese. Linia pe pleoapa o trasez, iese frumos, dar sunt dezastru la codite. Stau si le bibilesc o gramada si tot nu-s la fel cand termin. Daaaarrr… repetitia este mama invataturii, nu? J

3. Uit frecvent (adica mai mereu) sa ma dau cu crema de corp (am observat ca asta este problema cel mai des intalnita si pe la alte blogerite). Si nu ar fi problema ca uit daca nu as avea pielea de pe picioare atat de uscata incat cand ma apuca mancarimile imi vine sa imi smulg pielea. Si ca o facuta, exact atunci nu sunt pe-acasa si nu am la indemana o crema de corp.

4. Imi rod pielita de pe lateralele unghiilor. Cand le curat o fac perfect, nu ramane nimic nearanjat pe-acolo. Totusi, fara sa imi dau seama, incep sa pipai cu degetele si sa trag cu unghiile si cu dintii de tot ce reusesc sa zgandaresc pe langa unghii si ma trezesc cu degetele mancate pe jumatate :blush:

5. Nu stiu sa aplic gene false. Si cand spun ca nu stiu sa aplic ma refer la faptul ca nici nu am incercat vreodata. Port ochelari si mereu m-am gandit ca genele false se vor incurca in lentile :)) In plus, mi se pare ca genele mele, date cu rimel, arata chiar bine si ca nu am neaparata nevoie de gene false.

6. Pentru ca si interiorul tine tot de frumusete, parerea mea, trebuie sa recunosc, cu rusine, ca nu beau suficienta apa, deci nu ma hidratez cum trebuie, desi mereu zic: gata, de azi stau cu paharul de apa langa mine. Fac ce fac si tot fara pahar sunt. Dar macar mananc muuuuulte fructe proaspete :D

Cam astea ar fi principalele beauty things I suck at, pentru ca, desigur, mai sunt si altele dar nu mai continui ca mi-e teama ca o sa-mi dati Unfollow :))

Daca mai e cineva prin blogosfera care nu a facut acest tag, o invit sa-l faca. Iar daca nu aveti un blog va astept cu comentarii la aceasta postare legate de aspectele la care nu va pricepeti voi in materie de frumusete.



Va doresc un weekend superb!






11 comentarii:

  1. Ma regasesc perfect pe acolo. :)
    Trebuie sa public si eu postarea cu acest tag, o tot tin acolo la notite, nu-mi fac curaj.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa am facut si eu, am tinut postarea in draft cateva zile :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am probleme cu pielitele...e o obsesie :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Iubitul meu, cand ma vede ca rontai la ele, imi ureaza pofta buna :))

    RăspundețiȘtergere
  5. La unele ne potrivim perfect. Asa ca stai linistita draga mea, nu esti singura :)). Am trecut sa iti spun ca te-am nominalizat aici: http://misshappyandhernails.blogspot.ro/2013/04/versatile-blogger-award.html

    O duminica superba!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc mult MissHappy! :*
    O duminica superba si tie :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu uit sa ma dau cu crema de corp ori pur si simplu nu am chef si rabdare iar cu tusul e alta poveste.....:))


    O zi faina,

    RăspundețiȘtergere
  8. Am observat ca crema de corp e problema majoritatii :))

    RăspundețiȘtergere