20.03.2011

Tag: About Blogging

Am primit acest tag de la Mad@. Multumesc mult!


Cand ai inceput sa scrii online?
In luna mai 2010. In curand fac un anisor :)
RECTIFICARE: Se pare ca nu ma prea pricep la tot felul de statistici, deci am gresit chiar data la care am inceput sa scriu pe blog :)) 
Am inceput sa postez pe blogul meu la 1 octombrie 2009 :)

Ce te motiveaza sa scrii pe blog?
Faptul ca voi, cititoarele mele, imi apreciati munca si imi urmariti creatiile :) De asemenea, prin postarile mele, de fapt, prin comentariile primite si prin persoanele care ma urmaresc, ajung sa cunosc oameni noi, talentati si care au ceva de aratat lumii.

Cum reactionezi la comentarii negative? 
Nu stiu daca am primit pana acum comentarii negative. Daca sunt negative in sensul ca sunt criticata nu ma supar deloc. Stiu unde mai am de lucrat. Oricum, oricat as incerca nu voi putea multumi vreodata pe toata lumea iar gusturile nu se discuta J Daca sunt comentarii negative in sensul de rautacioase, ei… exista multi frustrati pe lumea asta :P

Care a fost ideea initiala de la care ai pornit?
Ideea initiala a acestui blog a fost sa-mi expun modelele de manichiura pentru a arata lumii cu ce ma ocup in timpul liber si pentru a oferi o sursa de inspiratie altor fete. Daca va uitati putin in urma veti vedea ca primele mele mai multe posturi nu contin deloc text, doar poze. Treptat am inceput sa citesc diverse bloguri de beauty, romanesti sau straine si mi-am zis sa ma extind si eu putin. Sa va mai povestesc una alta si, pe langa manichiura, sa acopar si alte subiecte de beauty. De fapt, sunt in cautarea unui nou nume pentru blogul meu asa ca daca aveti vreo sugestie o astept cu nerabdare.

Ce fel de linkuri tii in blogroll?
In blogroll-ul meu am 5 categorii de bloguri: bloguri romanesti de manichiura, bloguri straine de manichiura, bloguri de machiaj si frumusete, bloguri culinare (o alta pasiune de-a mea) si bloguri diverse (din mai multe domenii, dar putine ca numar).

Cum te-a schimbat pe tine blogul?
Blogul, prin intermediul caruia am inceput sa citesc multe alte bloguri, mi-a largit mult orizonturile in ceea ce priveste manichiura, machiajul, produsele cosmetice bune/mai putin bune. Citesc cu mare interes review-urile din blogosfera romaneasca, am aflat de multe produse cosmetice si tehnici de manichiura/machiaj. Acum, inainte sa cumpar un produs dau o cautare pe bloguri sa citesc cateva review-uri sa vad daca merita sa dau banii pe el :)

Ce asteptari ai in viitor de la blogul tau?
Sper sa reusesc prin blogul meu sa ofer cat mai multe informatii  celor interesate de domeniul manichiurii si nu numai, sa-l dezvolt cat mai mult in functie de cereri si de experientele mele cu diverse produse.

Cat despre cititorii/vizitatorii acestui blog?
Va multumesc din suflet ca ma cititi si ca imi oferiti feedback. Sper sa nu va dezamagesc in vreun fel.



Cred ca sunt ultima persoana din blogosfera romaneasca care nu a facut acest tag pana acum. Daca totusi mai este cineva intarziat ca mine il/o invit acum sa-l faca :)


3 comentarii:

  1. Camy super tag! Numai ca ai inceput sa scrii online din 2009 ;;)

    RăspundețiȘtergere
  2. camy...ai mai mult decit un anisor :))) din 2009 de cind iti urmaresc eu blogul...a trecut mai multisor :D

    RăspundețiȘtergere
  3. pf, inseamna ca n-am stiut eu unde sa ma uit :))
    caut si rectific :D

    RăspundețiȘtergere