30.05.2011

Giveaway Sigma inchis!

Buna fetelor!

Va multumesc mult celor care v-ati inscris la giveaway-ul Sigma organizat de mine.
Declar inchis acest giveaway si voi anunta castigatoarea intr-una din zilele acestea.

Va doresc o zi superba!


6 comentarii:

  1. fara suparare dar genu asta de concursuri mi se pare  un pic : cam intre prieteni sau cunostinte " ceva de ganu...de cate ori am participat la asftel de concursuri nu am avut ocazia sa castig niciodata ...din cele care castiga mereu sunt acelasi fete ( la  concursul tau nu m-am inscris...) nu e nimic personal ci doar o parere....un inceput de saptamana cu multe realizari si numai bine ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu cum se desfasoara alte concursuri, eu am mai organizat doar unul unde totul a fost cat se poate de cinstit. Am ales castigatoarele cu Random.org, asa cum voi face si acum dupa ce voi face lista cu fiecare participant si nr de intrari pe care le are.

    Eu am castigat giveaway-uri si concursuri pe youtube organizate in afara si pot sa spun ca nu s-a tinut cont de prieteniile dintre bloggeri intrucat nu aveam o relatie mai apropiata cu acele persoane..

    Intr-adevar, giveaway-uri de la noi nu amk castigat, ce-i drept nici nu m-am prea inscris din lipsa de timp. Dar eu consider doar ca nu am avut eu norocul.

    O saptamana frumoasa iti doresc si tie!

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am castigat si chiar nu ma cunostea lumea...nu premii mari, premii dragute care mi-au facut saptamana poate mai buna!

    iti multumesc pt cuvintele frumoase...

    RăspundețiȘtergere
  4. felicitari  si multa bafta in continuare !!!! eu nu am avut norocul asta , si nici nu o sa mai particip vreo data...

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu cred ca toata lumea face concursurile aranjate, doar pentru cunostinte. Sa nu uitam ca sunt si oameni cinstiti. Mult succes cu viitoarele concursuri.

    RăspundețiȘtergere