27.10.2011

{RO} Dezamagiri cosmetice - Demachiant delicat pentru ochi si buze Gerovital Plant (review)

Buna fetelor!

Aceasta este prima mea postare din categoria "Dezamagiri cosmetice". Am primit de la unele dintre voi cereri de a scrie si despre produse care nu ma multumesc, adica sa fac si review-uri negative, asa ca m-am conformat :)
Vreau sa mentionez de la inceput ca aceste review-uri nu incearca sa va convinga ca produsele sunt proaste calitativ, pur si simplu mie nu mi se potrivesc.






Ce spun ei: Formularea blanda, fara conservanti, face posibila indepartarea delicata a machiajului, prafului si impuritatilor fara a irita pielea sensibila din jurul ochilor si a buzelor.
 Extractul de Albastrele actioneaza in combaterea cearcanelor si a pungilor de sub ochi, iar Vitamina A “vitamina antirid” hrane ste si catifeleaza epiderma, previne si atenueaza ridurile.
Extractul de Floare de Colt protejeaza pielea impotriva stresului oxidativ al factorilor externi (radiatii UV, fumat, poluanti, radiatii gamma).


Parerea mea: Atunci cand am participat la campania organizata de Gerovital Plant pentru noua lor colectie de produse cu extract de floare de colt am fost multumita de demachiant, crema hidratanta si cea de ochi (primite pentru testare), astfel ca mi-am cumparat si lotiunea tonica si demachiantul pentru ochi si buze.
Lotinea tonica mi-a placut si ea, i-am facut si review, il puteti citi aici.
Demachiantul pentru ochi si buze l-am cumparat mai tarziu, cu mult dupa finalizarea campaniei. Din pacate, despre el nu am cuvinte de lauda, cel putin pentru ochii mei nu e bun…

Caracteristici:
  • Ambalajul este in acelasi ton cu celelalte produse din colectie, este practic, are acel orificiu prin care se face dozarea produsului pe o discheta demachianta.
  • Este lichid, incolor, iar mirosul este, de asemenea, identic cu cel al celorlalte produse din aceasta gama.
  • Nu ma ustura ochii de la el, chiar daca ajunge in contact direct cu ei.
  • In ceea ce priveste demachierea eu am intampinat unele probleme: daca e un machiaj light, in culori deschise, fara mult rimel, sa zicem ca face fata
  • Treaba se complica atunci cand folosesc culori mai inchise, se demachiaza fosrte greu.
  • Dermatograful nu pot nicicum sa-l demachiez cu acest demachiant, se intinde in jurul ochilor si nu se curata. Arat ca un raton.
  • In concluzie, acest demachiant este pentru mine o dezamagire cosmetica intrucat nu isi face treaba decat partial. Eu am obiceiul sa folosesc dermatograf negru la aproape fiecare machiaj si nu il pot curata cu acest demachaint.

Pret: ~ 15 RON

Cantitate: 100 ml

Il recomand? In urma experientei personale avute cu acest demachiant, nu il recomand.

L-as mai cumpara? Nu


Disclaimer: Acest produs a fost cumparat de catre mine, nu a fost primit pentru testare.


Va doresc o zi minunata!





9 comentarii:

  1. Nici mie nu mi-a placut asta pentru cohi si buze. In schimb, imi place teribil laptele demachiant pentru tex normal/mixt.  

    RăspundețiȘtergere
  2. Macnetize Da, laptele demachiant imi place foarte mult si mie. La fel si crema de ochi.

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu am gasit la anumite marci diferente neplacute  intre mostre si produsul in marime normala:(.mersi pt parere

    RăspundețiȘtergere
  4. Oana Galer Aici nu e vorba despre diferente intre mostre si produsul intreg. Eu am folosit laptele demachiant, tonicul si crema hidratanta din aceasta gama si am fost foarte multumita de ele. Am presupus ca voi fi si de demachiantul pt ochi, dar nu a fost sa fie :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Trebuie sa incerci demachiantul ala bifazic de la Balea, topeste machiajul! :))

    RăspundețiȘtergere
  6. SpecialKoko Merci de recomandare!
    Il trec pe lista de cumparaturi :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Poti sa pui ceva mai mult produs pe o discheta apoi aplici pe ochi, stai cateva secunde si stergi cu o discheta noua. la mine functioneaza de munune. Il folosesc in paralel cu Liz Earle

    RăspundețiȘtergere
  8. Miu Miu Asa cum zici tu l-am folosit dar degeaba, dermatograful meu e prea incapatanat cred :)) Uneori si rimelul, desi nu e waterproof.

    RăspundețiȘtergere
  9. Costache Lavinia-Monica3 noiembrie 2011 la 13:20

    Multumesc de vizita!:)

    RăspundețiȘtergere