14.01.2012

{RO} Bijuteriile - prietenele noastre


Buna!

Luna trecuta mi-am largit colectia de bijuterii (care oricum e destul de mititica) cu un nou inel, foarte frumos si elegant,  de pe www.mazza.ro.

Este vorba despre inelusul din pozele de mai jos, care, conform descrierii de pe site, are elemente swarowski si un cristal oval roz. Este o bijuterie delicata, argintie, nu e facuta din vreun metal pretios, dar pastrarea ei in cutiuta atunci cand nu este purtata ii va asigura o viata lunga. De asemenea, nu este recomandata udarea inelului iar pastrarea la loc ferit nu va permite oxidarea lui.
Citez din instructiunile cu care a venit inelul: Pastrati produsul in cutia originala. Evitati contactul cu apa calda, detergenti, amoniac, lichide pe baza de alcool, parfumuri, geluri de par, fixative sau alte cosmetice. Pentru a pastra in timp bijuteriile Mazza, curatati produsul dupa fiecare purtare de eventuale urme de parfum sau fixativ.
Ce informatie nu am gasit nici pe site si nici nu a insotit bijuteria, desi o consider foarte importanta, este cu ce anume se face curatarea mai sus recomandata.

Eu il port destul de des, imi place foarte mult, iar faptul ca este argintiu il face sa se asorteze cu majoritatea bijuteriilor mele, care sunt de argint.

Mai vreau sa mentionez ca marimea aleasa de mine este 15, adica cea mai mare de pe site.





Pret: 69 Lei
Se poate achizitiona: www.mazza.ro


Va doresc un weekend minunat!



10 comentarii: