17.03.2011

Campania Trender - Ivatherm --> au ajuns produsele! (RO)

Buna fetelor!
  
Astazi pot sa zic ca am avut o zi foarte buna! Dupa ce am iesit incantata de la medicul pt medicina muncii, unde nu am avut de stat la usa si am aflat ca sunt sanatoasa, am gasit in cutia postala avizul pentru pachetul Ivatherm, trimis pentru participarea la Campania trender si Ivatherm. Am fugit la posta sa-l ridic si apoi m-am grabit spre casa sa-l desfac si sa vad ce e in el. Norocul meu ca stau vizavi de posta :)

   


In postul de aici v-am scris despre tipul meu de ten si ce produse trebuie sa folosesc. Conform acelor rezultate am ales crema matifianta pentru piele grasa si mixta Ivamat si lotiunea micelara. Crema am ales-o pentru ca am o adevarata problema cu luciul nasului si al fruntii si am citit pe divesre bloguri/forumuri ca aceasta crema este foarte buna pentru asa ceva. Lotiunea micelara am ales-o atat din curiozitate (nu am mai folosit niciodata o lotiune micelara) dar si pentru ca am citit pe site-ul Ivatherm ca poate inlocui atat demachiantul cat si lotiunea tonica. Pentru mine acesta ar fi un mare plus deoarece de obicei sunt in intarziere dimineata si m-ar ajuta mult sa fac doar o etapa in loc de doua.




 Pe langa cele doua produse am primit si cativa fluturasi pe care i-am citit cu mare interes si am aflat multe lucruri despre Ivatherm.



De maine incep testarea celor doua produse, Ivamat -  crema matifianta pentru piele grasa si mixta si lotiunea micelara, si am sa revin cu impresii atat dupa prima folosire dar si pe parcurs. Sper din suflet sa mi se potriveasca aceste produse, mai ales crema, deoarece demult caut o crema potrivita tenului meu.

O seara frumoasa!




Disclaimer: Am primit aceste produse pentru testare in cadrul campaniei Trender WOM - Ivatherm.




4 comentarii:

  1. Ce multe fete v-ati ales lotiunea micelara. :) Am avut-o si eu si mi-a placut, e foarte buna. :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Solutia micelara ma tenta si pe mine:), dar am prea multe demachiante ..:)
    Iti doresc o testare încununată de succes:)

    RăspundețiȘtergere