25.03.2011

Campania Trender - Ivatherm --> Prima saptamana de testare

Buna fetelor!


Dupa cum bine stiti am inceput de vineri (acum o saptamana) testarea celor doua produse Ivatherm primite prin campania TrenderWOM – Ivatherm.
Le-am utilizat dimineata si seara si as vrea sa fac cateva precizari cu privire la ele, respectiv parerea mea dupa primele cateva utilizari.



Lotiunea micelara o folosesc ca si demachiant/lotiune tonica si deocamdata pot spune ca m-am indragostit de ea :)). Indeparteaza machiajul foarte rapid si usor, nu trebuie sa frec pana ma irit, lucru care mi se intampla uneori in zona ochilor daca aveam un machiaj mai puternic. Nu imi usuca fata, o lasa catifelata si… scartaitoare :)). Stiti senzatia aceea pe care o lasa unele sampoane dupa limpezirea parului, ca scartaie de curat ce e? Exact asa imi simt eu pielea de pe fata dupa ce ma demachiez cu lotiunea micelara, scartaie de curata ce e. Nici urma de impuritati sau sebum. Totusi, mi se pare ca as avea nevoie si de o lotiune tonica dupa lotiunea micelara.

Crema matifianta pentru piele mixta sau grasa Ivamat  o folosesc, de asemenea, dimineata si seara. Vreau sa precizez ca e prima data in viata mea cand folosesc vreun tip de produse dermocosmetice. Astfel ca nu stiu exact daca efectul matifiant perfect trebuie sa apara de la prima utilizare sau daca secretia de sebum se regleaza in timp, folosind aceasta crema. Cert este ca secretia de sebum de pe tenul meu (frunte si nas) s-a redus vizibil de vineri dimineata, dar tot mai e. Adica, apare dupa cateva ore, dar mai putina decat inainte. Ce imi place mult la crema asta este faptul ca este si hidratanta. Cand foloseam alta crema trebuia sa revin cu ea in jurul gurii si pe langa nari pt ca pe acolo mi se cojea putin pielea. Cu crema matifianta Ivamat nu trebuie sa mai revin pt ca hidrateaza perfect acolo si, dupa cum am spus, mi-a redus din sebumul de pe frunte si nas. Imi mai place faptul ca ofera tenului un fel de stralucire naturala iar pielea ramane catifelata. 

Mirosul ambelor produse mi se pare unul placut, ma duce cu gandul la… culoarea verde. Poate o sa radeti, dar exact asta imi vine in minte cand le miros. Oricum, mirosul este subtil si nu se simte dupa ce aplici produsul pe fata.

Acestea fiind spuse, eu folosesc in continuare cele doua produse primite si am sa revin pe parcurs sa va spun 
cum au evoluat lucrurile.


Disclaimer: Am primit aceste produse pentru testare in cadrul campaniei Trender WOM - Ivatherm.



3 comentarii:

  1. Buna, Camy! :*
    Multumesc pentru vizita..
    Lotiunea micelara miroase a tulpina de trandafir. Mi-a spus ieri o prietena si asa e!!!
    Chiar cu amarala de rigoare de pe buze, imdeiat dupa demachiere, ca si cum as fi ros tulpina de trandafir..deh, ale copilariei indeletniciri.:)))

    Si eu sunt multumita de Ivamat.
    Chiar nu mai am fruntea lucioasa, este o crema fluida, foarte potrivita pentru anotimpurile calduroase. De obicei, nu simt ca trebuie sa revin la nas sau in jurul gurii, ci pe obraji ca sunt mai uscati. Inca nu-s f lamurita cu Ivamat daca pe timp de iarna, nu mi-ar trebui pentru obrajori o crema hidratanta sub stratul de Ivamat.

    Ca si concluzie finala, sunt absolut incantata ca mi s-a dat sansa sa probez produse Ivatherm!!! xoxo

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti nominalizata la blog award-ul meu :). Asta e modul meu de a-ti apune ca-mi place ce vad aici :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai ales fix aceleasi produse ca mine.Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere